Tips til at få en billigere ferie

Tips til at få en billigere ferie

Sommerferien er for længst forbi, og de kolde måneder er begyndt. Derfor drømmer de fleste danskere sig langt væk sydpå, hvor varmegraderne fortsat er langt over 20 grader.

Det er dog ikke altid billigt at rejse af sted, især ikke hvis man generelt benytter sig af charterselskaberne, hvor en familieferie hurtigt kan løbe op i over 20.000 kroner.

Det er dog muligt at komme ud at rejse for ganske få penge, hvis man bare ved, hvor man skal lede. De tips og tricks kommer vi med her.

  1. Udnyt muligheden for en afbudsrejse

Der er rigtig mange penge at spare, hvis man vælger at kigge efter de gode tilbud. De findes især ved afbudsrejser, hvor der af og til kan være på mod 80 % at spare på en rejse. Det kræver naturligvis lidt længere tid at finde, da man skal søge nettet tyndt for de gode tilbud, men de findes.

Tager du en hurtig google-søgning på afbudsrejser, vil du blive mødt af mange forskellige sider, der allerede har søgt markedet tyndt for dig, for at finde de bedste rejser.

  1. Lav din egen rejse via billige flyselskaber

De fleste charterferier starter med, at man flyver med et af de dyre flyselskaber. Det er slet ikke nødvendigt, hvis man gerne vil have en billig ferie ned i varmen. Det selskab som Ryanair flyver faktisk både til varme destinationer som Mallorca og Malaga, og det gør de til ganske få hundrede kroner, hvis du fanger dem på det rette ben.

Et godt tip er at besøge en side der sammenligner priser, det kunne være skyscanner.com. Her vælger du din lufthavn som du vil flyve fra, og derefter vælger du hvilke datoer du gerne vil af sted. Så kommer hjemmesiden selv med en masse mulige destinationer, hvor den rangerer den billigste destination først.

  1. Book på hotellets hjemmeside

Der findes tonsvis af forskellige hjemmesider, der sammenligner priser på hoteller. Dem kan du sagtens benytte dig af, men du bør faktisk altid vælge at booke direkte fra hotellets egen hjemmeside. Her vil prisen ofte være lavere.

Det skyldes, at hotellerne betaler en del af bookingen, hvis du booker via en bookinghjemmeside i stedet for hotellets egen side. Tager du derfor og booker dit hotel på hotellets hjemmeside, vil du ofte kunne spare penge.

Du kan dog fortsat benytte dig af sammenligningssiderne til at finde hvilke hoteller, der er bedst og billigst til prisen. Herefter kan du så gå direkte til hotellets egen hjemmeside og foretage dit køb.

Føler du, at du har akut brug for en ferie og har ledt med lys og lygte efter de gode tilbud, så har ud også mulighed for at snyde en lille smule. Hos https://moneybanker.dk/laan-penge/ kan du nemlig tage et hurtigt og billigt kviklån, så du kan komme af sted på ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *